Skype for Business specialist

Onze expertise zetten wij graag bij u in door de implementatie

van Skype for Business van A tot Z te verzorgen

IDB Groep uw full service Skype for Business specialist

Skype for Business staat bij IDB Groep niet op zichzelf. Wij zien het als een belangrijk middel om processen binnen organisaties beter en gemakkelijker te laten verlopen. IDB Groep heeft door haar product en dienstenlijn jarenlange ervaring opgedaan in uiteenlopende branches zoals de bouw, de technische groothandel, het onderwijs, de zorg en de zakelijke dienstverlening.

 

Implementatie Skype for Business

Onze expertise zetten wij graag bij u in door de implementatie van Skype for Business van A tot Z te verzorgen. Hierbij verdiept IDB Groep zich in uw organisatie en de daarbij horende bedrijfsprocessen. Vervolgens leveren wij een op maat gemaakt advies over de meest effectieve wijze waarop Skype for Business toepasbaar kan zijn binnen uw organisatie.

Indien gewenst kunnen wij een ROI voor u opstellen met daarin de voordelen die Skype for Business oplevert.

Vervolgens voert IDB Groep de op maat gemaakte implementatie van Skype for Business geheel voor u uit. Hierbij integreert Skype for Business uiteraard met uw andere programma’s. Ook kunnen wij zorg dragen voor de integratie met uw bestaande telefooncentrale of kan Skype for Business als volwaardig telefooncentrale (PBX) ingezet worden. Daarnaast kan Skype for Business ook direct gekoppeld worden met ons softwarepakket DigiOffice.

 

Training Skype for Business

Om alle mogelijkheden van Skype for Business binnen uw organisatie effectief te gebruiken, is training van gebruikers een zeer belangrijk onderdeel van de implementatie. Wij kunnen dit opleidingstraject – met eigen trainers – voor u verzorgen.

De 10 vereisten voor een succesvolle Skype for Business-implementatie

Voor een succesvolle implementatie van Skype for Business is kennis vereist op het gebied van de volgende onderwerpen:

1. DHCP, DNS, IIS, Active Directory.

2. Certificate Authority (certificaten).

3. Powershell.

4. SIP Gateways.

5. TCP/IP.

6. VLAN’s.

7. Microsoft Exchange Server.

8. Microsoft SQL Server.

9. Microsoft TMG / UAG Server.

10. Firewalls.

 

IDB Groep kan een implementatie van Skype for Business uitvoerig en gefaseerd bij u uitvoeren. Hiervoor beschikt IDB Groep als Skype for Business specialist over jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van bovengenoemde punten.

 

Cases Skype for Business specialist

LMC zet vervolgstap met migratie naar Skype for Business.

Bij Stichting LMC Voortgezet Onderwijs is succesvol gemigreerd naar Microsoft Skype for Business (de opvolger van Lync). De migratie is een logisch gevolg op de implementatie van Lync Server die..  Lees meer

CARU haalt beste uit Lync met Enterprise Voice.

Om altijd en overal met collega’s en klanten contact te kunnen leggen, groeide bij CARU de vraag naar flexibeler werken. De organisatie koos voor een implementatie van Lync...  Lees meer

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten, laat dan hier uw gegevens achter. Wij helpen u graag.

Succesvol geïmplementeerd bij:

 

Home

Extranet

IDB Groep

 

 

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

 

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement