Intranet ontwikkeling

Alle belangrijke nieuws, artikelen, procedures, regelingen, HRM, handboeken, formulieren en dergelijke via het intranet aanbieden

Social intranet draait, als informatiehart van de organisatie, om communicatie. Het doel is kennis te bevorderen en de bedrijfsvoering te verbeteren. Voor de ontwikkeling en implementatie van een succesvol intranet schakelt u onze SharePoint specialisten in. Zij zorgen ervoor dat u de gemaakte afspraken en richtlijnen over de inrichting, het beheer en het gebruik terug ziet in een eigen, herkenbaar social intranet.

 

Naast pure functionaliteit is ook vormgeving en de manier waarop u informatie presenteert en beschikbaar stelt belangrijk. De SharePoint specialisten van IDB Groep hebben een basis intranetwebsite ontwikkeld waarbij publicatie van informatie, mogelijkheden voor samenwerking, krachtige zoekfuncties en social media centraal staan. Daar bovenop zijn aantal features gemaakt zoals persoonlijke sites, samenwerkportalen met externen, discussiegroepen, Twitter feeds et cetera. Deze standaard betekent voor u een efficiënt en effectief intranet - volledig in huisstijl. In overleg kunt u deze basis door de SharePoint specialist uit laten bouwen met allerlei opties.

 

Uitbreidingsmogelijkheden

Zo’n intranet is een uitstekend startpunt. Als u SharePoint koppelt met DigiOffice en bijvoorbeeld ERP ontstaat één centrale, veilige plek waar informatie gemaakt, gedeeld en teruggevonden kan worden. Intern en extern met behulp van extranet- en internetportalen. Geavanceerde borg-, zoek- en beveiligingsmethoden zorgen daarvoor.

 

Home

Extranet

IDB Groep

 

 

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

 

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement