Evenementen

Overzicht van evenementen die

op korte termijn plaats vinden

Met enige regelmaat organiseren wij bijeenkomsten zoals seminars, webinars en speciale dagen voor klanten en geïnteresseerden. Hierin komen uiteenlopende onderwerpen en thema’s aan bod die voor verschillende doelgroepen – van applicatiebeheerder, gebruiker, ICT-manager tot directielid – interessant zijn. Op deze pagina vindt u een overzicht van de evenementen die op korte termijn plaats vinden..

Digitaal werken in de accountancy

Woensdag 20 september -  van 10:00 tot 13:00 uur (inclusief lunch)

Locatie: Vijzelmolenlaan 2, Woerden

Kosten:   Gratis

Hoe maak ik onze bedrijfsprocessen succesvol digitaal?

In de dagelijkse dienstverlening voor cliënten hebben veel accountantskantoren door toenemende digitale datastromen, de eisen die de overheid stelt aan de digitale aangiftepraktijk en het groeiende zakelijke e-mailverkeer een uitdaging op het gebied van documentbeheer binnen het thema ‘Digitaal werken’.

 

 Wilt u weten hoe u zorgt voor een succesvolle digitalisering van uw bedrijfs-processen? Of welke rol goed documentbeheer speelt in de samenwerking tussen disciplines en in het borgen van de kwaliteit van het werk van u en uw collega's? Meldt u dan nu aan voor het seminar ‘Digitaal werken in de accountancy’.

 

Daar vertellen ervaringsdeskundigen Matthijs de Zoeten (Manager ICT) en Ronald Rens (Extern projectmanager) hoe Baker Tilly Berk digitaal werken heeft aangepakt. U hoort onder meer waarom Baker Tilly Berk koos voor DigiOffice van IDB Groep als applicatie voor  documentbeheer. Ook krijgt u tips hoe u het selecteren van een softwarepakket het beste kunt doen. In een introductie maakt u kennis met IDB Groep. Via een korte demo ervaart u bovendien op laagdrempelige wijze de basisprincipes van DigiOffice.

Seminar ‘Introductie in een DMS’

Dinsdag 28 september -  van 10:00 tot 13:00 uur (inclusief lunch)

Donderdag 12 oktober -  van 10:00 tot 13:00 uur (inclusief lunch)

Locatie: Vijzelmolenlaan 2, Woerden

Kosten:   Gratis

Door toenemende digitale datastromen, samenwerking met (keten)partners en het groeiende zakelijke e-mailverkeer hebben veel organisaties een uitdaging op het gebied van ‘Digitaal werken’. Bovendien trekt de economie aan en doen zich kansen voor. Hoe grijp je die als organisatie met beide handen aan en faciliteer je tegelijkertijd digitaal werken?

 

Om antwoord te geven op het laatste deel van die vraag organiseert IDB Groep dit najaar een aantal praktische en informatieve seminars ‘Introductie in DMS (document management systeem)’ voor middelgrote tot grote organisaties. Daarin maken deelnemers op laagdrempelige wijze kennis met de basisprincipes van DMS, één van de manieren om digitaal werken te realiseren. We zullen o.a. het snel zoeken en vinden van documenten, het opbouwen van een dossier, digitale postverwerking en het registreren van e-mails tonen. Door het bijwonen van dit seminar krijgt u een antwoord op de vraag: wat is een DMS en wat levert het mij op?

Wilt u op de hoogte blijven van evenementen en ander nieuws?

U kunt zich hier aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

Copyright © IDB Groep  | Disclaimer